Quasha Therapie

Wat is een Quasha Therapie?

Bij een quasha behandeling wordt een speciale quasha-olie op de huid gebracht. De olie gebruiken we enerzijds als bescherming dat de huid niet beschadigd wordt en anderzijds op grond van de bestandsdelen. Deze quasha-olie bestaat namelijk uit diverse Chinese kruiden. Elk kruid heeft zijn eigen werking (ontspanning, ontgifting, warmte etc.)

Op de plaats waar de olie is aangebracht begint de therapeut dan met een speciale schraper te “schrapen”. De schraper is vervaardigd uit jade, hoorn of metaal. Ook kan men, afhankelijk van de cliënt, een ander soort edelsteen gebruiken zoals Rose kwarts of rode agaat. De huid wordt door het schrapen rood en op plaatsen waar blokkaden (afvalstoffen) zijn, verschijnen “bloeduitstortingen” in de huid variërend van diep rood tot paars. Aan de kleur van de bloeduitstorting kan men zien of het een recente- of een chronische stagnering is. Hoe donkerder de vlek, hoe chronischer. Bij een normale conditie verdwijnen de rode vlekken volledig binnen 3 tot 7 dagen. Doordat men zich vaker laat behandelen met quasha, krijgt men steeds minder rode vlekken, wat betekent dat het lichaam weer gezond wordt. Het schrapen samen met de werking van de olie zorgt voor ontgifting van het lichaam. Het is dan ook raadzaam om nadien extra water te drinken!!

Quasha kan bij meer dan 400 klachten / ziekten worden toegepast. Men kan quasha preventief gebruiken maar wordt meestal ingezet om daadwerkelijk een klacht te verhelpen of een ziekte te verlichten of te genezen. De belangrijkste oorzaak van alle klachten / ziekten zijn: Afvalstoffen!!!

Quasha wordt veel toegepast bij fysieke klachten. Hierdoor worden fysieke blokkades opgeheven, waardoor het lichaam revitaliseert. Ons lichaam wordt vitaler doordat er een betere doorstroming plaats vindt van bloed en energie en omdat afvalstoffen opgeruimd worden. Ook ons zenuwstelsel gaat hierdoor beter functioneren. Quasha veroorzaakt ook een soort prikkeling bij mentale / psychische blokkades waardoor een soort zelfreflectie optreedt die bewustwording tot gevolg heeft.

Ik maak graag een afspraak met u voor een eerste kennismaking / behandeling.

Coby Hamer
€76,- per consult