Asyra Pro BioResonantie

Consulten met de Asyra Pro BioResonantie geeft je veel inzicht over jouw gezondheid. Het volledig digitale systeem geeft aan wat de oorzaak van klachten is en wat daar aan te doen. ZONDER vervelende prikken of onderzoeken.

Wat brengt de Asyra Pro in beeld?

Allergieën, Hormoonspiegels, Spijsverteringsproblemen, Bacteriën, Immuunsysteem, Vitamine- en mineralen tekorten, Bloedsomloopstoornissen, Milieu gevoeligheid, Toxines, Darmproblemen, Parasieten, Vaccinatie-belastingen, Emoties, Psychische verstoringen, Verslavingen, Fysieke problemen, Schimmels, Voeding Intolerantie, Gebitsproblemen, Slaapstoornissen, Zware metalen belasting…………etc.

Wat kun je tijdens de behandeling verwachten?

Week 1 en 2 zijn vaak ontgiftingsweken. Gifstoffen worden in het lichaam losgeweekt en komen terug in de bloedbaan waar ze via darmen, huid en urine systeem je lichaam moeten verlaten. Dit kan reacties geven. Herstellen is een natuurlijk proces dat op de juiste manier begeleid moet worden. Voor iedereen persoonlijk.

De werking van het Asyra systeem

Onze gezondheid wordt bepaald door processen in het menselijk lichaam die in balans zouden moeten zijn. Als dat niet het geval is kunnen wij eerder ziek worden. Het Asyra systeem kan in dit proces een belangrijke rol spelen, als eerste door een meting (screening) te doen van meer dan 40 organen en systemen in het lichaam. Vervolgens wordt er met de ‘comprehensive analysis’ in de software databank/bibliotheek gezocht wat er nodig is om de organen, die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen.

Het Asyra systeem zoekt volautomatisch of er bijvoorbeeld sprake is van een metabole verstoring, toxines, dysbiose, nosoden, enz. en geeft dan direct het causaal verband van de klachten weer. Door het testen van duizenden homeopathische middelen, celzouten, Bach / Bush bloesems, kruiden, nosoden, bacteriën, virussen, parasieten en schimmels, wordt snel een beeld van de gezondheidstoestand gevormd en hoe deze kan worden verbeterd.

De balancerende frequenties worden dan via de staven naar het lichaam van de cliënt gestuurd en daarna wordt gemeten of dit voldoende was. (pre- en post test). Vervolgens kunnen er nog vele testen/protocollen worden toegepast al naar gelang de resultaten en de inzichten van de therapeut. De testresultaten tonen de therapeut/arts de mogelijkheid om het juiste behandelplan voor de cliënt te ontwikkelen. De rapporten die daar uit voortvloeien kunnen worden afgedrukt.
€95,- per consult
Exclusief flesje a €5,- per stuk